lørdag 15. oktober 2011

I dag åpner Legoland Florida











Dagen har kommet for åpningen av den femte Legolandpark. Og det i selveste Florida, en liten times biltur sørvest for Orlando.

onsdag 21. september 2011

Avatar-land i Walt Disney World














Disney-konsernet offentliggjorde i går planene for å bygge et helt nytt "land" i Disney's Animal Kingdom, basert på historiens mest innbringende film, Avatar. Med et budsjett på us$ 500 mill. (ca 3 milliarder norske kroner!) blir det noe å se frem til her. Oppstart på byggeprosjektet er satt til 2013 og en byggefase på 2-3 år.
Du kan lese litt flere detaljer på Disney's egen blogg.

Disney søker igjen norsk ungdom til EPCOT



















Alle som har lyst til å jobbe i den norske paviljong i Walt Disney World's park EPCOT, bør sette av 22 og 23 oktober. Da er det interview-runder. Sjekk rekruteringssiden for detaljene.

Eller du kan sende søknadskjema med CV (på engelsk) og bilde.

fredag 27. mai 2011

Ny berg- og dalbane åpner i dag i Busch Gardens

Dermed er Busch Gardens i Tampa By (en liten times kjøring fra Orlando) opp i 7(!) berg-og dalbaner og den ubestridte kongen i Florida når slike fornøyelser skal telles.

Sjekk her:

torsdag 26. mai 2011

Orlando hadde 51.5 millioner besøkende i 2010!

I følge Orlando Sentinel ble destinasjonen Orlando første i USA som passerte 50 millioner besøkende. Dermed slo de NewYork som "bare" hadde 48.7 millioner.

Alt dette skjedde i et år preget av betydelig økonomisk nedgang i USA, hvilket nok så klart beviser at folk flest vil kose seg, uansett hvordan det ellers går.

mandag 23. mai 2011

Legoland Florida åpner 15. oktober 2011












Da er det offisielt: Legoland åpner lørdag 15. oktober 2011 i Florida. I følge reklamen blir dette den største Lego-park i verden med over 50 forlystelser, spesielt beregnet for barn i alderen 2-12 år.

Med dette blir det nå 9 store forlystelsesparker i og omkring Orlando!


søndag 22. mai 2011

Star Tours gjenåpner i Disney's Hollywood Studios

Fredag 20. mai gjenåpnet Star Tours etter å ha vært stengt i over et år. Denne gangen i 3D og med over femti forskjellige utgaver av historien.

Til stede under festen var bl.a. George Lucas, Disney's øverste sjef Bob Iger og alle "hovedpersonene" fra Star Wars filmene, som Darth Wader, R2-D2 og C3-PO.

Se filmklipp fra gjenåpningen.